19 Ağustos 2012 Pazar

BURUK BİR BAYRAM!!!..

Bu gün ailemizden ve sevdiklerimizden ayrı geçirdiğimiz 3. bayram.Sanki bayram Kıbrısa hiç uğramıyor.Türkiyedeki o coşku ,o telaş burada yok !
Türkiyede olsak tatlı bir telaş,bayram ziyaretleri,hediyeler,tatlılar bir başka geçerdi  bayram.Burada ise alt komşumla birlikte nereyi gezelim diye plan yapıyoruz.Geçen bayram daha kalabalıktık bayram ziyaretimiz olmuştu ama bu bayram yalnızız.Buruk ve mutsuzum anlıyacağınız ailem ve sevdiklerimden uzak...Dün Türkiyeden çok sevdiğim bir arkadaşım aradı biraz moral depoladım canım arkadaşım iyiki varsın!.. Neyse ALLAH sağlık versin bunlar da geçer.Ailece birlikteyiz buna şükür!..Birde arkadaşım var izmitli. ALLAH eksik etmesin! biz bize yeteriz ne yapalım.Hepinize sevdiklerinizle Hayırlı Bayramlar diliyorum..Hele ki sevdikleriniz yanınızdaysa onlara bir kere daha sarılın!...Hepinizi Öpüyorum...

1 yorum:

  1. Bayram mesajını her okuduğum zaman içim burkuluyor biz her zaman sımsıkı sarıldığımız içinde çok mutluyum.Mekanlar uzak olsada gönüllerimiz çok yakın hepinizi öpüyorum.

    YanıtlaSil